З Днем Конституції України!

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти та працівники університету!

Вітаємо Вас із загальнодержавним святом – Днем Конституції України. Обравши шлях незалежного розвитку, Україна 28 червня 1996 року закріпила це у своєму Основному Законі, який став фундаментом для розбудови нашої соборності й утвердження демократії.

Сьогодні виповнюється 25 років з Дня ухвалення Конституції України. Після Акту про проголошення незалежності України цей документ став другим наріжним каменем у будівництві української демократії. Як і будь-яка демократична конституція, український Основний Закон ставить повагу до людської гідності та свободи за найвищу цінність. 

День Конституції – важливе свято, яке  повертає нас обличчям до основ нашої держави, нагадує кожному про засадничі принципи, на яких вона побудована.

Лише спільними зусиллями, свідомою громадянською позицією, відповідальністю за доручену справу ми зможемо побудувати по-справжньому сильну, розвинуту  країну.

Тож, нехай це свято несе вам впевненість у завтрашньому дні, спонукає  до новаторських ідей та їх успішної реалізації у професійній царині.

З нагоди Дня Конституції України бажаємо вам і вашим родинам щастя, добра, достатку та натхнення у всіх добрих справах. на благо процвітання рідної України!

Ректорат